Badrumsrenovering

Badrumsrenovering Falun – Låt Proffsen Renovera Ditt Badrum

En badrumsrenovering kräver en hel del kunskap och erfarenhet om den ska utföras på ett korrekt sätt. Det är mycket som ska göras och det gäller att det görs på rätt sätt eftersom konsekvenserna kan bli allvarliga om det blir fel. Att utföra din badrumsrenovering själv kan kännas läskigt.

Undvik misstag med badrumsrenoveringen

Om du gör ett misstag under din badrumsrenovering kan det kosta dig dyrt, inte bara eftersom försäkringen kanske inte täcker skadorna utan även eftersom mögel och andra fuktskador kan ta ett tag att upptäcka.

Överlåt istället renoveringen av ditt badrum till de professionella och erfarna snickarna och kakelsättarna hos oss på STH Bygg. Vi vet hur renovering av badrum ska gå till och vi delar gärna med oss av vår expertis.

STH Bygg – Ett säkert val vid ombyggnaden av ditt badrum

Badrumsrenovering i Falun kan se annorlunda ut jämfört med badrum i andra städer eftersom vi helt enkelt har andra förutsättningar. Vi ser alltid till att vår badrumsrenovering sker efter kundens önskemål och krav.

Med mer än 20 års erfarenhet av betongarbete, kakel och klinkers och allt annat som har med badrumsrenovering i Falun att göra är vi på STH Bygg det självklara valet när ni vill göra om ert badrum.

STH Bygg är ett GVK certifierad företag. GVK är en stiftelse som ser till att arbete i våtrum sker på rätt sätt.

Läs mer om GVK här

Ett litet urval av bilder på genomförda badrumsjobb i Falun och Borlänge området av oss på Sth Bygg

Badrumsrenovering i Falun och branschregler

En badrumsrenovering i Falun eller vilken annan stad som helst ska genomföras i enlighet med branschreglerna, antingen från BKR, Byggkeramikrådet, eller GVK, Golvbranschens våtrumskontroll. BKRs branschregler kallas för BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, och är ett regelsystem som är frivilligt men som följs av de flesta professionella kakelsättarna, speciellt när det kommer till badrumsrenovering i Falun eller andra städer.

Just GVK är en stiftelse som grundades för att motarbeta skador i hus och villor orsakade på grund av vattenskador i våtrummen. GVK gör detta främst genom att sprida kunskap, något som har lett till att även GVK släppt branschregler för hur man ska utföra en badrumsrenovering i Falun eller vilken annan stad som helst.

För försäkringsbolagen är det viktigt att personerna eller personen som utför din badrumsrenovering i Falun är auktoriserade inom sitt yrke, antingen enligt BKRs- eller GVKs branschregler. Vi på STH Bygg kan med stolthet berätta att vi är en del av GVK och utför alla våra jobb i enlighet med deras branschregler. Det innebär att du kan känna dig lugn och säker om att arbetet utförs på ett korrekt sätt.

Vad händer vid en badrumsrenovering i Falun

Innan vi börjar en badrumsrenovering i Falun så sitter vi ner med dig och går igenom vad det är du vill göra, hur du vill att de ska se ut och vad det eventuellt kommer att kosta. Därefter får du en offert och när du godkänt den så sätter vi igång med arbetet.

Att planera arbetet är en del av GVKs arbetssätt och viktigt för att få till ett bra resultat. Här handlar det även om att vi ska få rätt information från beställarens sida. Det är exempelvis viktigt att veta hur fastighetens förutsättningar ser ut, om det finns kända skador eller problem samt om tätskiktet måste kontrolleras.

Det finns många krav när det kommer till en badrumsrenovering i Falun. Detta rum måste kunna klara av vatten och fukt på flera sätt. Väggarna måste vara tätade så att fukten inte kommer in och orsakar fuktskador. Ventilationen måste kunna få bort den fuktiga luften på ett effektivt sätt. Rätt material måste användas efter fastighetens förutsättningar och dina önskemål och så vidare. Själva arbetet kan se olika ut beroende på exakt vad du vill att vi ska göra.

En badrumsrenovering i Falun består oftast först av att nedmontera eventuellt kakel, golv och andra saker som ska bytas ut. En del väljer att utföra detta moment själva men det är viktigt att komma ihåg att även nedrivningen måste utföras på ett korrekt sätt som inte skadar ditt hem.

Efter nedrivningen så är det vanligt att våtrummet primas, något som fungerar som en fuktspärr mellan golv eller vägg och fukt. Detta är den första grunden i att kontrollera och skydda våtrummet mot fuktskador vid en badrumsrenovering i Falun. Därefter kontrolleras rör och avlopp och en eventuell rörmanschett installeras. Det finns många fler delar i en badrumsrenovering i Falun och dessa ser olika ut beroende på vad exakt du vill att vi ska utföra för arbete.

Kakel och klinkers

Att sätta kakel och klinkers vid en badrumsrenovering i Falun på ett snyggt sätt är en konst, speciellt om det samtidigt ska göras på ett hållbart och korrekt sätt. Det ska inte bara sitta rakt och fint, det ska även monteras på ett sådant sätt att klinkerplattorna eller kaklet inte lossnar eller sitter löst. Det gäller även att fogarna sitter på plats efteråt och att många andra detaljer ses över och fixas till. På hemsidan kan du se flera exempel på kakel- och klinkerarbeten vi utfört vid badrumsrenovering i Falun och i andra städer.

Var försiktig om du ska försöka göra din badrumsrenovering i Falun själv

Att försöka utföra en badrumsrenovering i Falun själv är självklart möjligt men det kräver att du vet vad du gör, har kunskap om branschreglerna och att du vet hur man utför en badrumsrenovering på ett säkert och korrekt sätt.

Det är lätt att googla instruktioner men om du exempelvis gör ett fel vid monteringen av golvbrunnen kan du behöva byta ut den och andra delar av badrummet efter bara några år. Det är en onödig kostnad som kan undvikas genom att göra din badrumsrenovering i Falun rätt från början eller genom att låta din badrumsrenovering i Falun utföras av oss på STH Bygg.

Upplev känslan av ett nytt badrum

En väl utförd badrumsrenovering i Falun är guld värd. Känslan av att ha ett helt nytt badrum med en fin dusch eller ett rymligt badkar är oslagbar. Om du har valt att installera golvvärme är det ännu bättre, speciellt när det varma och sköna golvet välkomnar dig varje morgon innan jobbet.

Med en badrumsrenovering i Falun kan du även känna att du har satt en personlig prägel i ditt hem på ett sätt som den vanliga inredningen inte kan göra. Det är naturligtvis inte bara du som kommer att ha nytta av en badrumsrenovering i Falun. Många gånger så kan en badrumsrenovering i Falun även öka värdet av bostaden.

Det är alltid bra att spara all dokumentation, om du säljer ditt hem kan du på så sätt visa att din badrumsrenovering i Falun utförts av ett professionellt företag och på rätt sätt.

En badrumsrenovering i Falun kan öka värdet av bostaden

Om du ska värdera en bostad så finns det många faktorer som du måste ha i åtanke. När det kommer till läget så är det inte så mycket du själv kan påverka men att ett fint hem säljer bättre oavsett vart det ligger är ingen nyhet. Där har du all möjlighet att påverka värdet på ett positivt sätt. Många gånger så är det framförallt två rum som är viktigare och som påverkar värdet mest, köket och badrummet.

Ett fint badrum i samma stil som resten av ditt hem ger inte bara fler intresserade parter, du kommer förmodligen även att öka försäljningsvärdet. Hos oss på STH Bygg kan du få hjälp med mer än bara din badrumsrenovering i Falun, vi utför även många andra typer av arbeten och renoveringar.

Du kan läsa mer om våra tjänster, från badrumsrenovering i Falun till köksmontage, totalentreprenad, målningsarbeten och så vidare här på hemsidan. Kom ihåg att du alltid kan fråga oss om det är något du undrar angående våra byggtjänster eller om badrumsrenovering i Falun.

Anlita erfarna och professionella hantverkare för din egen skull

När du anlitar oss på STH Bygg för en badrumsrenovering i Falun får du inte bara en samarbetspartner som lyssnar på dina önskemål och utför arbetet efter bästa förmåga, du får även en försäkring om att din badrumsrenovering i Falun kommer att hålla länge.

Vilka är vi på STH Bygg?

Svärdsjö Trähantverk och Bygg, STH Bygg, är ett företag som är verksamt i Dalarna och vi har varit det under mer än 20 år. Vi utför bland annat badrumsrenovering i Falun och Borlänge samt andra närliggande städer runt om i Dalarna. Förutom badrumsrenovering i Falun så erbjuder vi även många andra byggtjänster som exempelvis mattläggning, golvslipning och takläggning.

Du kan läsa om alla våra tjänster på hemsidan genom att klicka på de olika flikarna. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda så gott som allt som har med byggarbeten att göra.

Ta kontakt med oss redan idag om du vill ha en offert för din badrumsrenovering i Falun eller om du har något annat du vill ha gjort. Vi finns tillgängliga både på telefon och via kontaktformuläret på hemsidan. Vi kan även hjälpa till vid idé- och planeringsfasen.

STH Bygg, din hantverkare i Dalarna!

När det kommer till att utföra badrumsrenovering i Falun eller någon annan typ av byggarbeten så är vi det självklara valet. Vi är inte bara stolta dallänningar med stor respekt för bygdens traditioner och anrika kultur, vi kan dessutom visa det genom vårt arbete. Förutom att vi är specialister inom badrumsrenovering i Falun så är vi även experter inom timringsarbeten. Låt oss göra jobbet så blir jobbet rätt gjort!

Kakel i Borlänge

Borlänge är en vacker stad och räknas som navet i Dalarna. Med sin plats vid Dalälven finns det gott om vackra platser och fina hem och stugor. Genom oss på STH Bygg kan ditt hem bli ännu vackrare genom vårt arbete med kakel i Borlänge. Vi har flera års erfarenhet av att renovera kök och badrum med bland annat kakel i Borlänge. När det kommer till våtrum är det vanligt att man använder sig av kakel i Borlänge och andra städer.

Det beror på att materialets egenskaper är perfekta för utrymmen som används mycket och där fukt uppstår. Att man använder sig av kakel i Borlänge beror inte bara på materialets skyddande egenskaper, en annan viktigt anledning är det estetiska. Du kan hitta kakel i Borlänge i många olika färger och former vilket innebär att du kan forma ditt kök eller ditt badrum efter din egen stil. Genom att byta ut ditt kakel i Borlänge kan du enkelt få till ett helt nytt utseende till rummet.

Det är inte bara för din egen syns skull som det är bra att byta kakel i Borlänge. Enligt många undersökningar så är det renoveringar i badrum och kök som ökar värdet hos bostaden mest. Genom oss kan du få nytt kakel i Borlänge som monteras på ett korrekt och framförallt snyggt sätt.

Med kakel i Borlänge kan du skapa konst

Även om Kakel i Borlänge och andra städer har använts under flera hundra år så kom det relativt sent till Sverige. Den första kakelugnen dök upp i mitten av 1700-talet men vid det laget så hade resten av världen använt sig av kakel i olika former i flera tusen år. De tidigaste bevisen på kakelanvändning hittades i Mellanöstern och kunde dateras till tidigare än 1000 år innan Jesus födelse.

Kakel har framförallt använts för att skapa dekorativa och vackra mönster på olika sätt genom tiderna. Det krävs en hel del från kakelsättaren när det kommer till att få till ett snyggt kakel i Borlänge. Det är ett jobb som kräver mycket koncentration och noggrannhet. Det är fullt möjligt att försöka sig på att fixa sitt kakel i Borlänge själv så länge som du har kunskap om vilket material som ska användas, exakt vad som ska göras och hur du gör för att få det snyggt. Känner du dig det minsta osäker på att kunna fixa ditt kakel i Borlänge själv så är det bättre att ta kontakt med professionella hantverkare.

Vi på STH Bygg är väl medvetna om vad som krävs för att utföra ett bra kakeljobb och du kan vara säker på att ditt nya kakel i Borlänge blir professionellt uppsatt när du anlitar oss. Med nytt kakel i Borlänge kan du även få till ett snyggt utseende i köket eller badrummet.

Vanliga moment under ett arbete med kakel i Borlänge

Även om en renovering eller ett arbete med kakel i Borlänge ofta ser helt olika ut så finns det vissa delar som ofta återkommer. Det handlar först och främst om att planera hur du vill att ditt kakel i Borlänge ska se ut. Tillsammans går vi igenom olika val av färger, eventuella trender när det kommer till kakel i Borlänge och framförallt olika material och priser. Vi går igenom en tidsram och när all planering är färdig är det dags för de förberedande åtgärderna.

Här handlar det oftast om att fixa till själva ytan. Många väljer att byta sitt kakel i Borlänge helt från grunden, vilket innebär att ett nytt tätskikt oftast installeras. Att just tätskiktet fixas på rätt sätt är av yttersta vikt vid ett arbete med kakel i Borlänge, det är detta skikt som ser till att du inte får några fuktskador längre fram. Det finns olika branschregler som styr hur arbetet i våtrum ska se ut och dessa gäller även med kakel i Borlänge.

Själva plattsättningen är något som tar tid och som ofta måste göras i flera etapper. I vissa fall måste man skära speciella snitt när det kommer till kakel i Borlänge för att få allt att sitta perfekt. Efter plattsättningen låter man kaklet i Borlänge vila ett dygn så att det sätter sig på plats, därefter är det dags att foga. Det är fogningen som ser till att det blir tätt mellan plattorna. Nästa steg består av rengöring och vid det här laget kan du själv se hur snyggt ditt nya kakel i Borlänge kommer att bli.

Branschregler för arbete med kakel i Borlänge

Som vi nämnde tidigare så finns det olika branschregler som styr arbetet med kakel i Borlänge. Det är framförallt två organisationer vars regler man arbetar efter, Byggkeramikrådets regler och Golvbranschens Våtrumskontrolls regler. Dessa kan ses som en förlängning av Boverkets regler och försäkringsbolagen kräver ofta att någon av dessa branschregler efterföljs av en auktoriserad hantverkare. Vi på STH Bygg är stolta medlemmar av GVK vilket ger dig en säkerhet för att arbetet utförs på ett hållbart och korrekt sätt.

Fördelar med kakel i Borlänge

En av flera anledningar till att man använder sig av kakel i Borlänge och andra städer i Sverige i badrum och kök är på grund av dess många fördelaktiga egenskaper. Kakel i Borlänge som används till just våtrum måste kunna klara av fukt på ett bra sätt. Just kakel är bra eftersom materialet inte heller kan börja brinna eller avge giftig rök. Dessutom så är kakelplattorna som används vid arbete med kakel i Borlänge enkla att tvätta rent, något som är bra för köket där hygienen är viktig. Kakelplattor är glaserade, något som gör ytan enkel att hålla ren och som dessutom täpper till porerna vilket gör det mycket svårt för mikrobakterier att få fäste. Dessutom så har vi den dekorativa och estetiska biten. Kakel i Borlänge går att hitta i många olika färger och mönster vilket gör att du kan få ett unikt och snyggt utseende i köket eller badrummet med hjälp av plattorna.

Olika trender när det kommer till kakel i Borlänge

Utseendemässigt så kan arbete med kakel i Borlänge se väldigt olika ut. Det beror på att det i princip finns oändligt många olika stilar och personliga smaker för inredning. Dock finns det många trender som man kan ta hänsyn till eller helt enkelt bli inspirerad av. På nätet finns det många inredningssidor med bra tips, generellt så är det alltid bra att försöka få till sitt kakel i Borlänge i samma stil som resten av ditt hem.

Ett klassiskt färgmönster som många tycker om är att använda sig av kakel i Borlänge med en blå färg i badrummet. Blått är inte bara en färg som för tankarna till det stilla havet, något som passar utmärkt till ett våtrum som badrummet. Det är även en färg som associeras med stillhet, kunskap och visdom.

Med blått kakel i Borlänge i badrummet så kan rummet få en lugn och harmonisk känsla, något som kan vara bra eftersom det oftast är det första och sista rummet vi besöker innan vi går och lägger oss. Med detaljer i mässing så får du även till en lyxigare känsla i rummet. Naturligtvis finns det många andra sätt som du kan få till din inredning på när det kommer till ditt kakel i Borlänge. Använd gärna komplementfärger och olika mönster i både kök och badrum till ditt kakel i Borlänge för att skapa ett riktigt blickfång.

Vi utför fler jobb än bara arbete med kakel i Borlänge

Det spelar ingen roll om du vill ha ett nytt kök med nytt kakel i Borlänge, om du vill renovera badrummet eller om du till och med bygga en helt ny stuga i klassisk dala-stil. Vi erbjuder ett brett urval av byggtjänster och vi är dessutom specialister när det kommer till den anrika timringskonsten från Dalarna. Med vår bas i Svärdsjö kan vi arbeta med både kakel i Borlänge, snickeri i Falun eller totalentreprenad någon annanstans i Dalarna.

Vi på STH Bygg har mer än 20 års erfarenhet av olika byggrelaterade arbeten och är stolta över att bygga nya vackra hem runt omkring i Dalarna. För oss är det viktigt att hålla den dalsländska kulturen vid liv samt att alltid ha en god relation med våra kunder. När du anlitar oss kan du alltid lita på att du får professionella hantverkare som brinner för sitt jobb. Vi siktar alltid på att utföra ett jobb som du är mer än bara nöjd med, oavsett om det gäller kakel i Borlänge eller något annat.

Låt dina drömmars hem bli verklighet med oss

Många gånger har vi en bild av hur vi vill att vårt drömhem ska se ut. Genom oss på STH Bygg kan du sluta drömma och istället ta dina första steg i ditt nya vackra hem. Vi vet vilken härlig känsla det är när vi genomfört vårt arbete med kakel i Borlänge under en badrumsrenovering eller vid byggandet av ett nytt kök. Detta gäller speciellt när du själv har fått välja hur du vill att det ska se ut. Att investera i sitt hem är inte bara bra för din egen skull, det är även bra investering som kan löna sig rejält i längden. 

Vill du få till ett nytt kakel i Borlänge eller behöver du hjälp med annan typ av byggarbete så finns vi här, redo att hjälpa dig. Ta kontakt med oss redan idag och låt oss få veta hur vi kan hjälpa just dig. Du hittar all information du behöver för att kontakta oss här på hemsidan.

Kakel i Falun är ett effektivt sätt att snygga till i hemmet
Falun är en stad med en lång historia och en stolt tradition. Även om mycket av stadens kultur har kretsat kring Falugruvan så finns det mer än så att hitta här. Du har säkerligen hört talas om Falu rödfärg, Falukorv och Falu ättika. Falu klassas som ett världsarv och med alla vackra hus och stugor runt omkring så är det lätt att förstå varför.

Med oss på STH Bygg kan ditt hem bli ännu finare tack vare vårt arbete med kakel i Falun. Genom att exempelvis fixa till köket och badrummet med kakel i Falun kan du sätta en personlig prägel på ditt hem samtidigt som du gör att det ökar i värde. När det kommer till olika arbeten med kakel i Falun har vi mycket erfarenhet. Låt oss hjälpa dig att få till ditt drömhem redan idag. Vi har vad som krävs för att få hjälpa dig att förverkliga din vision när det kommer till kakel i Falun.

Lite kakel i Falun kan göra stor skillnad

Att använda sig av kakel i Falun och många andra städer är vanligt, speciellt i våtrum som exempelvis badrummet och tvättrummet men även i köket och andra ytor där fukt kan uppstå. Det beror inte bara på att kakel i Falun skyddar väggen på ett bra sätt, det är även dekorativt och med rätt kompetens går det att skapa riktiga konstverk.

Att använda sig av kakel i Falun är inte bara snyggt och smart, om det är gjort på rätt sätt så kommer ditt kakel i Falun att hålla länge. Med ett snyggt kakel i Falun kan du enkelt få köket eller badrummet att se nytt ut och kännas fräscht och vackert. Detta medför inte bara att du själv kommer att uppskatta dessa rum mer, om du någonsin väljer att sälja ditt hem så kommer ett hus med nytt kakel i Falun att uppskattas även av de potentiella köparna.

Kakel i Falun är en konst

Om du vill använda dig av kakel i Falun så kan det vara bra att veta att kakelsättning på många sätt är en konst. Faktum är att många länder har använt sig av kakel i tusentals år, både på grund av dess bra egenskaper men framförallt eftersom det går att skapa fantastiska dekorativa verk med de små plattorna. Det är även just detta som gör kaklandet till en konst, det är ett petigt arbete som kräver stor koncentration och mycket kunskap.

Genom oss på STH Bygg kan du känna dig säker med att ditt kakel i Falun blir gjort på rätt sätt och efter konstens alla regler. Det går att fixa sitt kakel i Falun helt själv utan problem, men skulle du göra ett misstag så kan det bli kostsamt. Speciellt om det blir felkaklat i badrummet eftersom det kan leda till fuktskador. Om du känner dig det minsta osäker med ditt kakel i Falun så är det alltid bäst att överlåta det till proffsen.

Olika moment vid kakel i Falun

När det kommer till att arbeta med kakel i Falun så finns det flera olika moment att gå igenom. Först och främst så gäller det att planera arbetet väl. Tillsammans så går vi igenom hur lång tid det kommer att ta, vilken typ av kakel som ska användas och eventuella mönster eller dylikt som ditt kakel i Falun ska monteras på. Efter planeringen så måste ytan som ditt kakel i Falun ska monteras på förberedas. Det innebär att ditt gamla kakel i Falun tas bort och att ytan är ren och fin när vi påbörjar arbetet. Därefter kommer själva plattsättningen, ett jobb som kräver noggrannhet och koncentration.

När plattorna är på plats och ditt kakel i Falun har fått den formen du vill ha så ska det fogas och därefter rengöras. Ett arbete med kakel i Falun kan ofta se ut på just detta sätt men eftersom olika hem har olika förutsättningar så kan det även se annorlunda ut.

Dock finns det något som alltid är detsamma, efterföljandet av de utsatta branschreglerna.

Branschregler för kakel i Falun

När det kommer till att arbeta med kakel i Falun så används dessa ofta i köket eller i badrummet. För att se till att alla hantverkare arbetar på ett likartat sätt och för att minska risken för fuktskador så har flera branschregler tagits fram. BKR, Byggkeramikrådet, har tagit fram egna branschregler för hur ett arbete med kakel i Falun eller vilken annan stad som helst ska se ut i våtrum.

En annan organisation som tagit fram branschregler för arbete med kakel i Falun och andra städer är GVK, Golvbranschens våtrumskontroll. Det är alltid bra att kolla med försäkringsbolaget vilka branschregler de vill ska gälla. Vi på STH Bygg är stolta medlemmar i GVK men böjer oss naturligtvis för dina önskemål och krav.

Kakel har använts i tusentals år

De tidigaste bevisen på att människor använt sig av kakel hittades i Mellanöstern och daterades till år 1300 före Kristus födelse. Några av de länder där kakel är en stor del av landets kultur är Brasilien, Spanien och Portugal. I Sverige var det först under mitten av 1700-talet som den första kakelugnen byggdes och kaklingen kom igång. Idag används kakel i de flesta hemmen i Sverige, att använda kakel i Falun är inget undantag. Med kakel i Falun kan du få till en klassisk och tidlös stil.

Kakeltrender och inspiration

Eftersom kakel i Falun kan se ut på många sätt så kan det kännas lite svårt att välja hur du vill att det ska se ut. Det finns flera trender som du kan ta hänsyn till och låta dig inspireras av när det kommer till kakel i Falun. Du kan köra på en rustik stil där du väljer ditt kakel i Falun i jordiga färger som beige och terrakotta. Ett annat klassiskt färgmönster när det kommer till kakel i Falun är blå färger. Dessa för snabbt tankarna till vatten och hav, något som passar väl både till badrummet och som balanserar den klassiska röda Falufärgen väl.

Att välja rätt kakel i Falun handlar mycket om att välja en stil som passar in med resten av huset. Det är även smart att kombinera sitt kakel i Falun med vackra detaljer som passar. Blått kakel blir extra vackert med detaljer i guld eller mässing.

Kaklets egenskaper och fördelar

Det finns en anledning till att man använder kakel i Falun och andra städer, speciellt i våtrum och kring köket. Kakel klarar av fukt på ett utmärkt sätt genom att skydda den underliggande ytan väl och samtidigt se snygg och dekorativ ut. Du kan känna dig säker att ditt kakel i Falun håller länge, materialet har en lång livslängd och en bra hållbarhet. Förutom att den klarar av fukt på ett bra sätt så klarar kakel i Falun även av värme utmärkt. Materialet brinner inte och den avger inte heller några giftiga avgaser eller någon rök. En anledning till att kakel i Falun ofta används i köket är för att det är lätt att tvätta av. Detta gör det lättare att hålla rent, något som är viktigt i just köket.

Vi erbjuder mer än bara kakel i Falun

Oavsett om du vill ha nytt kakel i Falun eller någon annan typ av byggarbete gjort i ditt hem så kan vi hjälpa dig. Vi på STH Bygg erbjuder många olika byggrelaterade tjänster, från mattläggning, golvslipning och målningsarbeten till betong- och murararbeten, takläggning, timringsarbeten och klinkers och kakel i Falun och resten av Dalarna. Vi har mer än 20 års erfarenhet av byggarbeten och vi har även specialkunskap om bland annat timringsarbete från Dalarna. Det är med stolthet som vi bedriver vår verksamhet med bas i Svärdsjö.

För oss är det viktigt att hålla Dalarnas traditioner och kultur vid liv men det som är ännu viktigare är att hålla en god relation med våra kunder. Genom oss kan du anlita professionella hantverkare som eftersträvar att alltid lämna efter sig en god referens. Vi vill att du ska vara mer än nöjd med vårt arbete.

Sluta dröm om ett nytt kök eller badrum, med oss kan det bli verklighet

Att kunna få stiga in i ett nykaklat och vackert badrum med golvvärme är en storslagen känsla. Det ger dig en bra start på dagen och samtidigt kan du känna dig nöjd med att du dessutom ökat värdet i bostaden. Detsamma gäller att för första gången använda sitt kök med nytt kakel i Falun. Kakel gör en stor skillnad när det kommer till kökets utseende och du får en helt ny känsla för köket. Byt bort ditt gamla tråkiga kök och låt oss fixa till ditt kakel i Falun redan idag.

Kontakta oss genom formuläret på sidan, genom mejl eller via telefonen. Våra telefonnummer hittar du genom att klicka på kontakt. Tillsammans kan vi komma fram till hur just vi på STH Bygg kan fixa till ditt drömhem.