Om-, till och nybyggnad

Om-, till och nybyggnad

Oavsett om det handlar om att renovera befintliga utrymmen, bygga till en befintlig struktur eller skapa något helt nytt från grunden, är vår om-, till- och nybyggnadstjänst perfekt för att förverkliga dina visioner. Vi arbetar noggrant med varje steg i processen för att säkerställa att slutresultatet är av högsta kvalitet och motsvarar dina förväntningar.

Låt oss bygga ditt drömhem

Vi på STH Bygg har gott om erfarenhet när det kommer till att hjälpa våra kunder att förverkliga sina drömma. Våra snickare i Falun vet vad som krävs för att bygga utefter de förutsättningar som finns i Dalarna. Det är en av fördelarna du som kund har när du anställer ett företag som bor och lever i samma område som du själv.

Våra snickare i Falun har genomfört många olika typer av arbeten, du kan med fördel kolla igenom våra referensbilder eller kika på de olika tjänsterna vi utför om du vill se ännu fler bilder.

Vi arbetar hårt för att se till att Dalarnas skönhet och traditioner hålls vid liv

Fixa ditt kök i Falun redan idag

Att renovera eller fixa till sitt kök i Falun är en dröm för många. Inte bara eftersom det är ett av de mest använda rummen och en förändring här kan påverka hela hemmets utseende till det bättre. Ett av problemen är att ditt kök i Falun just används mycket, en eventuell renovering måste ske fort och det måste ske rätt.

Att fixa till sitt kök i Falun snabbt och korrekt är inte alltför lätt att göra helt ensam, tursamt nog så är vi på STH Bygg mycket erfarna av att renovera och fixa kök i Falun på bästa sätt. Vi hjälper dig mer än gärna med ditt kök i Falun, ta bara kontakt med oss så sköter vi detaljerna tillsammans.

Betydelsen av ett fint kök i Falun

Att köket är ett av de viktigaste rummen är ingen större nyhet. Det är förmodligen ditt kök i Falun som är det rum du använder flitigast, vare sig det är för att laga mat eller för att umgås med familjen. Ett kök i Falun kan betyda mycket och många gånger är det även ditt kök i Falun som mest kan påverka hemmets utseende genom renovering.

Tänk dig själv att få laga dina favoriträtter i ett helt nytt kök i Falun istället för i det gamla vanliga köket som du har nu. Det är inte bara själva känslan av att det är nytt som är så kul, det handlar även om att det är du själv som har valt hur ditt kök i Falun ska se ut. Att få sätta sin personliga prägel i sitt hem och sitt kök i Falun gör att du kan uppskatta rummet mer.

Ett kök i Falun som hela familjen tycker om

Det är naturligtvis inte bara du själv som kan bestämma hur ditt kök i Falun ska se ut. Att låta hela familjen bli lite delaktig i den nya utformningen av köket kan bli en rolig aktivitet. I slutändan så är det ändå ni tillsammans som kommer att sitta här i flera år framöver. Vi ser alltid till att en renovering från oss på STH Bygg håller i många år.

Om att renovera sitt kök i Falun

Det finns flera saker som kan göras när du vill renovera ditt kök i Falun. En av de enklare renoveringarna som ändå påverkar en hel del är att byta stänkskydd. Det innebär att du byter ut kaklet som sitter runt omkring köket. Nytt kakel ger ditt kök i Falun en ny känsla på en gång eftersom det oftast är just kaklet som uppmärksammas först.

Om du har en genomgående stil i ditt hem så är det med kakelbytet i ditt kök i Falun som du kan fixa samma typ av stil även i köket. När du genomför denna typ av renovering i ditt kök i Falun är det viktigt att tänka på kakelplattornas utseende och eventuella mönster. Det finns väldigt många olika typer av kakelplattor att välja mellan.

Du kan läsa mer här på hemsidan om hur vi på STH Bygg arbetar med kakel både när det gäller kök i Falun och även andra rum.

Ett annat sätt att renovera ditt kök i Falun är genom att byta golv. Även här finns det många valmöjligheter och det kan kännas svårt att välja rätt om du inte vet exakt vad du vill ha. Vi hjälper mer än gärna till även vid planeringen och kan komma med lite förslag och tankegångar. Du kan välja ett golv efter funktion, exempelvis ett lättstädat och lättskött golv när du fixar till ditt kök i Falun.

Många väljer även att gå helt på det som känns snyggast vilket inte heller är några problem. Vi ser till att dina önskemål uppfylls på ett professionellt och korrekt sätt, oavsett om det gäller ditt kök i Falun eller någon annan typ av renovering i huset.

Fixa till ditt kök i Falun och bjud in dina vänner när det är färdigt

Många gånger så upplever våra kunder att ett nytt och fräscht kök i Falun gör att man gärna bjuder in sina vänner till middag lite mer frekvent. Det är alltid kul att få visa upp sitt nya kök i Falun, speciellt när man själv har haft ett finger med i utformningen. Ju större förändringar det är, desto större är wow-faktorn när dina gäster väl träder in i ditt nya kök i Falun.

Badrum och kök i Falun, viktiga rum vid visningar

Det är inte bara inför dina vänner som wow-faktorn kan gynna dig, det gäller i lika hög grad om du skulle ha en visning någon gång i framtiden. Ett fint kök i Falun är en av de viktigaste delarna vid en försäljning. Den andra delen som är minst lika viktig är badrummet. Vi på STH Bygg utför både renovering av kök i Falun samt renovering av badrum.

Självklart finns det fler saker som måste klaffa vid en försäljning men det finns många undersökningar som visar att just dessa två rum påverkar både besökarnas intresse och det eventuella slutpriset mest. En renovering i ditt kök i Falun är med andra ord en väl värd investering som du har nytta av direkt och som kan löna sig ännu mer i framtiden.

Vilka är vi på STH Bygg

Vi är ett byggföretag från Svärdsjö som har bedrivit vår verksamhet i mer än 20 år. Med vår utgångspunkt i Svärdsjö har vi utfört flera typer av jobb runt omkring i Dalarna, bland annat renoveringar av kök i Falun och Borlänge. Vi har inte bara gott om erfarenhet och kunskap om hur man utför dessa typer av jobb, vi vet även hur människorna i Dalarna vill ha sina hem.

Utöver renovering av kök i Falun så utför vi även många andra byggarbeten som exempelvis totalrenovering av köket eller badrummet, mattläggning, måleri, snickeri, takläggning och så vidare. Med vår breda kompetens kan vi bygga dig ett helt nytt hem från grunden om du skulle vilja det.

Faktum är att vi även specialiserat oss på timringsarbete, vilket innebär att vi kan erbjuda unika timrade stugor i traditionell dalastil. Du kan läsa mer om våra andra tjänster om du vill fixa till mer än bara ditt kök i Falun.

Att tänka på om du vill försöka fixa till ditt kök i Falun själv

Det är fullt möjligt att renovera sitt eget kök i Falun på alldeles egen hand, men det kräver ofta mer än vad man anar i början. Först och främst så måste du veta vad du gör, speciellt eftersom ett misstag vid en renovering av ditt kök i Falun kan bli kostsamt längre fram. Det är inte bara själva arbetsmetoderna du måste behärska, det gäller även att du väljer rätt typ av byggmaterial efter bostadens förutsättningar. Dessutom måste du komma ihåg att en renovering ofta inte sker på en dag, speciellt om du ska fixa till ditt kök i Falun själv.

Det innebär att det förmodligen blir svårt för dig och familjen att använda köket under den tid som du arbetar med förändringarna. Att äta ute hela tiden blir både kostsamt och påfrestande i längden. När du låter en professionell firma ta hand om ditt kök i Falun åt dig så slipper du en hel del av dessa besvär. Eftersom vi på STH Bygg har kunskapen om hur man renoverar kök i Falun vet vi precis vad vi ska göra.

Dessutom så har vi flera duktiga hantverkare som kan arbeta tillsammans och på så sätt blir ditt kök i Falun färdigt mycket snabbare än om du skulle försöka dig på renoveringarna själv. Som om inte detta vore nog så har vi även kunskap om vilka branschregler som gäller vid olika byggarbeten. Dessa är särskilt viktiga att känna till eftersom det nästan alltid är ett krav från försäkringsbolaget att arbetet är utfört efter vissa branschregler.

Byggkeramikrådet och Golvbranschens Våtrumskontroll

Det finns i princip två olika branschregler som går att följa när det kommer till renovering av badrum och kök i Falun. Dessa har tagits fram av BKR och GVK. Vi på STH Bygg är stolta medlemmar av GVK och följer deras branschregler när vi utför våra renoveringar av kök i Falun. Det innebär att du kan känna dig säker i vår kunskap och att hantverkaren som arbetar hemma hos dig vet vad som gäller.

Fixa till ditt kök i Falun idag genom att ta kontakt med oss

Du kan säkert redan nu tänka dig vilken härlig känsla det skulle vara att ha ett helt nytt kök i Falun. Vi på STH Bygg är alltid redo att ta emot nya kunder som vi kan hjälpa. Att få se våra kunders leenden när de ser slutresultatet är alltid lika uppmuntrande för oss.

Drömmer du om ett nytt kök i Falun så är det första steget du kan ta till att få dina drömmar besannade ett enkelt mejl eller ett telefonsamtal till oss på STH Bygg. Du kan ta kontakt med oss på flera sätt, allt du behöver veta finns här på hemsidan. Vi ser fram emot att få höra från dig. Med oss kan även du få ett nytt kök i Falun!

Fixa ett nytt kök i Borlänge du också

Köket är för många det rum som man allra helst vill kunna fixa till. Att det är så beror förmodligen på många saker men framförallt så tror vi att det beror på att det är just ditt kök i Borlänge som kan förändra hemmets känsla mest.

Att fixa sitt kök i Borlänge själv är dock inte alltid det lättaste, du måste ha både kunskap om arbetssättet och om byggmaterialen. Dessutom så måste du framförallt ha tid över för att kunna fixa ditt kök i Borlänge själv. Ofta så går det nämligen inte att använda köket samtidigt som du renoverar, vilket innebär att det kan bli jobbigt om det drar ut på tiden. Med oss på STH Bygg slipper du alla dessa problem, vi fixar till ditt kök i Borlänge snabbt och professionellt.

Ett vackert kök i Borlänge är viktigt

Det finns flera rum i ditt hem som är viktiga men att du trivs i ditt kök i Borlänge är extra viktigt. Det är nämligen oftast detta rum som används mest, både för att laga olika middagar men även som en social punkt i hemmet. Du har säkerligen flera gånger tänkt på hur du skulle kunna snygga till i ditt kök i Borlänge om du hade chansen.

Genom oss på STH Bygg kan du inte bara få ett nytt kök i Borlänge, du kan även själv bestämma hur du vill att det ska se ut. Sätt din egna personliga stil i ditt hem så märker du fort att ditt kök i Borlänge kommer att bli ditt favoritrum.

Ett nytt kök i Borlänge är en investering som håller länge

Det är inte bara för din egen skull som du kan fixa till ditt kök i Borlänge. Det är oftast något som uppskattas av hela familjen, speciellt om de också får vara med i beslutsfattandet. Det kan exempelvis handla om att låta barnen vara med när ni ska ta ett beslut om vilken färg skåpen ska ha i ert nya kök i Borlänge eller liknande. På så sätt blir renoveringen lite mer personlig och rolig. Vi på STH Bygg ser till att ditt nya kök i Borlänge ska kunna hålla länge.

Olika moment vid renovering av kök i Borlänge

När du vill renovera ditt kök i Borlänge så har du många beslut att fatta, både estetiska och ekonomiska. Det finns många olika delar av köket som du kan renovera. En av de renoveringar som många föredrar och som även märks mest är ett byte av stänkskyddet. Då byter vi ut kakelplattorna som ofta hittas runt de ytor där du lagar mat i köket. När du byter dessa har du stor möjlighet att ge kökets utseende en unik och säregen stil.

Det finns väldigt många olika typer av plattor att välja mellan och dessa kommer dessutom i olika färger, storlekar och ibland även med fina mönster. Ett tips är att försöka skapa ett enhetligt utseende som passar in med resten av huset, både stilmässigt och färgmässigt. Vi kommer gärna med tips på vilka kakelplattor du skulle kunna välja men i slutändan så får du gå efter din egen känsla för inredning.

Ta gärna inspiration från alla fina kök som går att hitta på nätet eller från de gamla kakelmästarnas vackra kakeltavlor. Att byta kakel i sitt kök i Borlänge är bara en av de många olika typer av förbättringar du kan göra.

En enklare renovering som också kan förändra utseendet i ditt kök i Borlänge drastiskt är att byta ut köksskåp mot hyllor. Detta ger hela köket en öppen känsla och det blir enklare att ta fram och hitta olika köksredskap och dylikt. Ett annat tips är att skapa en köksö i ditt kök i Borlänge. Detta ger dig inte bara en extra arbetsyta där du kan laga mat, här kan du även göra det extra fint när du har middagar eller liknande hemma.

Dessutom är det enklare för flera att laga mat när man står omkring en köksö och arbetar. Många väljer att ha en spis och även helst en liten vask på köksön så att de slipper gå till den vanliga vasken.

Vi kommer gärna med förslag så att du får ett kök i Borlänge som är både funktionellt och snyggt.

Förutom själva arbetsytorna i ditt kök i Borlänge så kan du även byta ut golvet. Du kan välja ett praktiskt och lättstädat golv med klinkers eller ett snyggare golv i trä. Det är smart att även här försöka matcha resten av inredningen och skapa något som känns enhetligt och genomtänkt. Det går även utmärkt att kombinera både klinkers och trägolv för att skapa något unikt för ditt kök i Borlänge.

Tänk över vilka krav och behov du har så kan vi komma med olika förslag på hur vi kan fixa golvet till ditt kök i Borlänge. Vi på STH

Bygg erbjuder även slipning av golv, något som kan komma väldigt bra till hands om du hellre vill fixa till det golv du redan har i ditt kök i Borlänge istället för att lägga ett nytt. Hos oss på STH Bygg kan du hitta många fler tjänster när det kommer till renoveringar i ditt kök i Borlänge.

Läs mer om våra byggtjänster här eller ring oss redan idag så kan vi prata mer.

Fler bjudningar med ett nytt kök i Borlänge

Något som ofta händer när man renoverar sitt kök i Borlänge eller andra städer är att det blir roligare att bjuda hem sina vänner på middagar. Att få visa upp sitt nya och fina kök i Borlänge och få alla komplimanger är alltid en härlig känsla. Många gånger så blir gästerna ännu mer imponerade om du har gjort stora förändringar i ditt kök i Borlänge som verkligen märks. Det är dessutom inte bara dina gäster som kommer att imponeras av ett vackert kök i Borlänge.

Om du planerar att sälja din bostad så är det många gånger köket som får de potentiella köparna att bli ännu mer intresserade och i slutändan även erbjuda mer för bostaden. Köket och badrummet klassas som de två viktigaste rummen vid en försäljning. Vi på STH Bygg kan inte bara fixa ditt kök i Borlänge, vi kan även fixa ditt badrum utan några problem.

Detta är STH Bygg

Med mer än 20 års erfarenhet i byggbranschen har vi framgångsrikt arbetat så gott som överallt i Dalarna. Vårt arbete bygger både på att hålla traditioner vid liv och på vår passion att alltid bli bättre. Förutom att vi kan fixa ditt kök i Borlänge så kan vi även utföra takläggning, matt- och golvläggning, målningsarbeten och mycket mer.

Vi kan även skapa ett helt nytt hem åt dig helt i den klassiska stilen från Dalarna eftersom vi är specialister på timringsarbete. Läs mer om timring och våra andra tjänster här på hemsidan. Är du på jakt efter ett lokalt företag från Dalarna som kan hjälpa dig med ditt kök i Borlänge så är vi det perfekta valet.

Bra att tänka på när du ska renovera ditt kök i Borlänge helt ensam

Det är många som väljer att snygga till sitt kök i Borlänge på egen hand och det är absolut inget fel på det. Så länge som du har kunskapen, verktygen och framförallt tiden att utföra jobbet på ett korrekt och säkert sätt så kan du för all del utföra din renovering själv. Det är dock bra att veta att det ofta finns mer att tänka på när man ska renovera sitt kök i Borlänge och många gånger så kan det löna sig att låta ett professionellt företag fixa köket även om du kan göra det själv.

Först och främst så tar det längre tid att göra jobbet själv. Det innebär att ditt kök i Borlänge förmodligen inte kommer att gå att använda som vanligt under hela den tiden som du arbetar med renoveringen. Förutom att det går fortare när du låter oss på STH Bygg fixa ditt kök i Borlänge åt dig, något familjen kommer att uppskatta, så kommer även försäkringsbolaget att uppskatta detta. Det beror på att de ofta kräver att ditt kök i Borlänge eller vilken annan stad som helst ska renoveras enligt vissa branschregler.

Vi på STH Bygg är stolta medlemmar av GVK, Golvbranschens Våtrumskontroll, och arbetar enligt deras branschregler. Detta ger inte bara dig en säkerhet, det ger även försäkringsbolaget och de framtida potentiella köparna en säkerhet att ditt kök i Borlänge fixats på rätt sätt. Genom oss på STH Bygg får du ett kök som kommer att hålla i flera år.

Investera i ett nytt kök i Borlänge du också

Att investera i sitt hem är något du kan ha nytta av både direkt och även i framtiden. Låt inte dina drömmar om ett nytt kök i Borlänge bara förbli drömmar. Ta kontakt med oss på STH Bygg redan idag och ta dina första steg mot att förverkliga ditt nya kök i Borlänge. Vi finns att få tag på både genom telefon och via mejl. Vi ser alltid fram emot att få höra från nya kunder!

Snickare i Falun – ett yrke med en lång och stolt tradition bakom sig

Att arbeta som snickare i Falun är ett arbete som funnits både i Falun och Sverige under många år. Det beror bland annat på att det finns gott om trä i Dalarna och det är just trä som snickare i Falun arbetar med. Vi på STH Bygg erbjuder flera olika typer av byggrelaterade tjänster, bland annat genom våra snickare i Falun men även genom våra takläggare, kakelsättare och andra hantverkare som jobbar hos oss.

Vi kan erbjuda ett brett sortiment av tjänster vilket gör att vi kan åta oss de flesta typer av arbeten när det kommer till bygg. Letar du efter duktiga snickare i Falun så har du med andra ord kommit till helt rätt ställe.

Falun – en vacker stad

Falun, som du hittar i mitten av Sverige, är en stad som är full av kultur, historia och framförallt vackra byggnader. En stor del av stadens kultur är kopplad till koppargruvorna. Det är något som inte bara uppskattas av invånarna, även UNESCO har beslutat att Falun och koppargruvorna har gjort sig förtjänt att ingå i UNESCOs världsarv.

Även vi på STH Bygg och våra snickare i Falun uppskattar denna vackra stad och vi känner oss alltid lite extra stolta när vi får vara med i ett bygge här. Att få bygga, förbättra och försköna bostäder här är något våra snickare i Falun är stolta över och vi gör alla vårt bästa för att hålla staden så vacker som möjligt genom vårt arbete.

Det är skillnad på snickare och snickare i Falun

Precis som i många andra typer av yrken så skiljer det sig mellan vad snickare i Falun arbetar med. Det finns många olika typer av snickare i Falun, som exempelvis möbelsnickare, båtsnickare och snickare i Falun som arbetar med bygg. Det är med bygg som vi i

STH Bygg arbetar med och våra snickare i Falun har både lång erfarenhet och hög kompetens när det kommer till detta. I mer än 20 år har våra snickare i Falun genomfört olika typer av byggjobb och vi har dessutom specialiserat oss på att bygga timmerhus. Denna typ av hus går att hitta i många delar av Dalarna, och det krävs specialkunskap från våra snickare i Falun för att få till det på bästa sätt.

Falun – en vacker stad

Falun, som du hittar i mitten av Sverige, är en stad som är full av kultur, historia och framförallt vackra byggnader. En stor del av stadens kultur är kopplad till koppargruvorna. Det är något som inte bara uppskattas av invånarna, även UNESCO har beslutat att Falun och koppargruvorna har gjort sig förtjänt att ingå i UNESCOs världsarv.

Även vi på STH Bygg och våra snickare i Falun uppskattar denna vackra stad och vi känner oss alltid lite extra stolta när vi får vara med i ett bygge här. Att få bygga, förbättra och försköna bostäder här är något våra snickare i Falun är stolta över och vi gör alla vårt bästa för att hålla staden så vacker som möjligt genom vårt arbete.

Det är skillnad på snickare och snickare i Falun

Precis som i många andra typer av yrken så skiljer det sig mellan vad snickare i Falun arbetar med. Det finns många olika typer av snickare i Falun, som exempelvis möbelsnickare, båtsnickare och snickare i Falun som arbetar med bygg. Det är med bygg som vi i

STH Bygg arbetar med och våra snickare i Falun har både lång erfarenhet och hög kompetens när det kommer till detta. I mer än 20 år har våra snickare i Falun genomfört olika typer av byggjobb och vi har dessutom specialiserat oss på att bygga timmerhus. Denna typ av hus går att hitta i många delar av Dalarna, och det krävs specialkunskap från våra snickare i Falun för att få till det på bästa sätt.

Snickare i Falun och timmerhus

Timmerhus är något som har funnits i Sverige och i Dalarna under många år. Några av de äldsta timmerhusen som står sig än idag går att datera ca 700 år tillbaka i tiden. Att bygga timmerhus som håller länge är en tradition som våra snickare i Falun är stolta över att kunna föra vidare. Dessa hem är unika inte bara på grund av byggtekniken som våra snickare i Falun använder sig av utan även på grund av dess karaktäristiska utseende.

Vi på STH Bygg kan kombinera våra kunders önskemål med dåtidens byggtekniker och fortfarande hålla samma höga standard som den moderna människan förväntar sig från sitt hem. Du kan läsa mer om hur våra snickare i Falun genomför timringsarbete här på hemsidan.

Renoveringar, försäkringsskador och nybyggnation

Våra snickare i Falun kan utföra många olika typer av arbeten och är ovärderliga vid alla typer av jobb. De finns på plats vid exempelvis kök- och badrumsrenovering för att se till att se över arbetet med exempelvis paneler och trästommar. Våra snickare i Falun är auktoriserade hantverkare, vilket ger dig som kund en säkerhet.

Du kan lita på att vi på STH Bygg genomför våra arbeten utefter branschregler och i enlighet med vad bland annat försäkringsbolagen kräver.

Våra snickare i Falun har även mycket erfarenhet av att reparera och återställa hem som varit med om olyckor eller liknande. Genom våra snickare i Falun kan du även bygga till nya delar i ditt hem. Vi har genom åren byggt otaliga verandor, altaner, terrasser och liknande till våra kunder runt om i Dalarna. Vill du också kunna äta middag med familjen utomhus eller varför inte grilla på din alldeles egen altan? STH Bygg kan hjälpa dig att bygga din drömaltan.

Former, färger och design från Dalarna

Med hjälp av våra snickare i Falun kan även du få ett hem som går i den sanna andan från Dalarna. Det handlar om både det övergripliga arbetet och detaljerna, våra snickare i Falun vet hur de ska arbeta för att få till ett fint och klassiskt hem i Dalarna. Ett tips som alltid är bra att tänka på när du planerar att låta våra snickare i Falun jobba hos dig är att se till att bygget blir i samma stil som resten av huset.

Oavsett om det handlar om en ny liten friggebod, en altan, en renovering av badrummet eller något annat som våra snickare i Falun klarar av så är det alltid bra om man får samma känsla och design över hela sitt hem.

Jobba själv jämfört med att anlita snickare i Falun

Många som ska renovera eller bygga nytt i sina hem överväger ofta att utföra arbetet själva. I vissa fall så går det bra men det gäller att ge sig in i arbetet med öppna ögon, fullt medveten om alla krav som det ställer på dig. Om du väljer att inte anlita snickare i Falun så måste du först och främst ha tillgång till alla verktyg och redskap som krävs för att utföra arbetet. Många gånger så kan det till och med behövas specialverktyg, något som sällan är billigt.

Dessutom så behöver du ha kunskap om själva arbetet såklart. Om du exempelvis ska renovera badrummet eller något annat våtrum så finns det många branschregler att följa eftersom konsekvenserna av ett misstag här kan bli riktigt dyra.

Även om det är ett mindre arbete som ska utföras utan snickare i Falun så finns det fortfarande saker du måste ha kunskap om och tänka på. Ta exempelvis byggandet av en altan. Här handlar det mycket om att bygga på ett sådant sätt att altanen klarar av stora tyngder om du ska kunna ha exempelvis en grillfest eller middag. Det är något som snickare i Falun har i åtanke när de bygger. Dessutom måste du veta vilket material du ska använda och hur det ska vara behandlat. Olika typer av trä har olika egenskaper och passar till olika saker.

Våra snickare i Falun hjälper dig att välja rätt material och ser även till att det blir byggt på ett säkert sätt som håller under en lång tid framöver. Som om inte allt detta vore nog så finns det ännu en faktor du måste ha i åtanke, tiden.

När du överlåter arbetet till våra snickare i Falun så sparar du in en hel del tid som du istället kan lägga på annat. Istället för att oroa dig över projektet så kan du mer fördel överlåta det till våra snickare i Falun, de vet vad som ska göras för att se till att du blir nöjd med jobbet.

Låt oss bygga ditt drömhem

Vi på STH Bygg har gott om erfarenhet när det kommer till att hjälpa våra kunder att förverkliga sina drömma. Våra snickare i Falun vet vad som krävs för att bygga utefter de förutsättningar som finns i Dalarna. Det är en av fördelarna du som kund har när du anställer ett företag som bor och lever i samma område som du själv.

Våra snickare i Falun har genomfört många olika typer av arbeten, du kan med fördel kolla igenom våra referensbilder eller kika på de olika tjänsterna vi utför om du vill se ännu fler bilder.

Vi arbetar hårt för att se till att Dalarnas skönhet och traditioner hålls vid liv

Våra snickare i Falun, Borlänge och andra delar av Dalarna har inte bara ett ansvar mot våra kunder att göra ett jobb som håller högsta kvalitet. De har även ett ansvar mot våra traditioner och framförallt vårt vackra landskap och den fina miljön. Våra snickare i Falun visar detta genom att först och främst tillämpa tekniker som använts under många år vid exempelvis timringsarbete, samt genom att se till att alla bostäder vi bygger kommer att hålla under många år.

Som snickare i Falun så måste det även finnas ett miljötänk bakom arbetet. Detta visar sig genom att alltid försöka använda sig av miljövänliga produkter, hålla rent och snyggt i arbetsområdet, källsortera och se till att minimera all eventuell påverkan på miljön som arbetet för med sig. Vi bryr oss om Dalarna och vill att även våra barn och barnbarn ska kunna blicka ut över dessa vackra landskap som vi vuxit upp med.

Ta hjälp av våra snickare i Falun för ditt jobb

På hemsidan kan du hitta alla de vanligaste arbeten som våra snickare i Falun genomför. Vi har flera olika hantverkare i vår personalgrupp med olika typer av kompetenser och erfarenheter. Det är en av våra stora styrkor och anledningen till att vi kan erbjuda så många olika typer av byggjobb.

Dessutom så samarbetar våra snickare i Falun med andra erfarna hantverkare som är specialister inom sina områden. Genom oss har du med andra ord inte bara tillgång till våra duktiga snickare i Falun, du har även vårt stora kontaktnät med samarbetspartners som kan bistå vid vårt arbete.

Snickare i Borlänge med lång erfarenhet och kompetens

Det finns många duktiga snickare i Borlänge, men det finns få företag som kan erbjuda alla byggtjänster som vi på STH Bygg kan och samtidigt leverera lika bra kvalitet som oss. Som snickare i Borlänge är man en del av ett arbete med anor långt bak i historien. Speciellt i Dalarna, där närheten till skog och trävirke har gjort att vi utvecklat timringsarbetet till en riktig konst. Våra snickare i Borlänge kan erbjuda ett brett sortiment av tjänster och vi är dessutom specialiserade på att bygga just timmerhus.

En snickare i Borlänge ger en hel del valuta för pengarna

Vad är det våra snickare i Borlänge gör som leder till att vi får så nöjda och glada kunder som vi har idag? Det kan vara flera faktorer som påverkar kundernas nöjdhet. Först och främst så är vi på STH Bygg duktiga lyssnare. Det blir man efter mer än 20 år i branschen.

Våra snickare i Borlänge har erfarenhet av att arbeta både med kunder som vet precis vad de vill ha och med kunder som inte riktigt vet hur de ska formulera sina önskemål. Oavsett vem vår kund är så lyssnar vi noga och genom att kommunicera effektivt kan vi komma fram till vilka önskemål, krav och förutsättningar som vi kan arbeta utifrån.

Våra snickare i Borlänge är duktiga på att arbeta på alla typer av byggjobb. Bland annat så genomför vi både renoveringar i badrum och kök, två rum där det ställs stora krav på noggrannhet och kunskap. Vi vet hur man arbetar effektivt för att snabbt och rätt kunna skapa ett bra och tätt våtrum.

När det kommer till just badrum och kök så finns det branschregler att gå efter. Dessa regler är satta för att undvika att snickare i Borlänge och andra delar av Sverige ska göra misstag.

Våra snickare i Borlänge följer GVKs branschregler och är auktoriserade hantverkare. Detta ger dig som kund en försäkring om att arbetet utförs på ett sätt som är hållbart och korrekt. Dessutom så kräver försäkringsbolagen att snickare i Borlänge eller andra städer som arbetar med våtrum ska följa branschreglerna för att försäkringen ska gälla.

Snickare i Borlänge är ett traditionellt yrke

Att jobba som snickare i Borlänge är ett jobb som många före oss har haft och som kommer att fortsätta att finnas även långt fram i tiden. Det är ett jobb som funnits i Dalarna under lång tid och som gjort ett stort avtryck på både kulturen och de olika hemmen som går att hitta här. En av de klassiska bilderna av Dalarna och dess landskap är de vackra timmerhusen med vackra åkrar, träd och kanske en sjö som omgivning.

Våra snickare i Borlänge kan inte bara hjälpa dig med att bygga olika delar av ditt hem, de kan till och med skapa en helt ny stuga till dig. Vi på STH Bygg och våra snickare i Borlänge är specialister på att bygga timmerhus i den sanna andan från Dalarna. Borlänge, som med sitt läge vid Dalälven blivit en viktig del av Dalarna, har länge varit en stad full med vacker arkitektur och fina hem. Nu kan även du få ett klassiskt och vackert timmerhus genom våra duktiga snickare i Borlänge.

Många typer av snickare i Borlänge

Det finns flera olika typer av snickare i Borlänge. Vissa arbetar med trämöbler, som exempelvis fina garderober och dylikt. Andra jobbar med båtar och en tredje grupp arbetar med bygg. Våra snickare i Borlänge är byggsnickare och kan hantera alla möjliga typer av byggrelaterade arbeten. Det är inte bara specialister på att bygga timmerhus. Med snickare i Borlänge kan vi tillsammans bygga till många olika delar i ditt hem.

Vi har byggt verandor, altaner och terrasser under många år och har all erfarenhet som behövs för att göra ett bra jobb. Våra snickare i Borlänge kan även utföra mattläggning och golvslipning. Det är arbeten som kräver stor noggrannhet och där erfarenhet är viktigt för ett bra resultat.

Om att utföra jobbet själv

Det finns många som funderar på att bygga och fixa till större renoveringar själva. När man inte anlitar snickare i Borlänge för att utföra jobbet så gäller det att man vet vad man ger sig in i. Olika jobb kräver olika typer av kunskaper. För att kunna bygga en veranda själv behöver du inte bara veta hur du ska sätta ihop den.

Som våra snickare i Borlänge vet så har olika typer av trä olika egenskaper. Det är något man måste ta hänsyn till när man ska börja bygga själv utan snickare i Borlänge. Dessutom så krävs det även att man har rätt verktyg för jobbet.

Om du exempelvis ska slipa ett golv så kan du behöva använda dyra maskiner och redskap. Detta slipper du tänka på när du istället låter en snickare i Borlänge utföra jobbet åt dig. När du inte använder dig av rätt verktyg eller arbetar på rätt sätt så är det lätt att göra misstag. Det är misstag som kan bli väldigt kostsamma eftersom de sällan är lätta att upptäcka i tid.

Spara in tid med snickare i Borlänge

Sist men inte minst så har vi tidsaspekten. Det är kanske den viktigaste faktorn när det kommer till att anlita en snickare i Borlänge. Både större och mindre byggjobb tar tid, speciellt om du ska utföra dessa själv. Att komma hem från jobbet till ännu ett jobb är inget som är särskilt kul, speciellt eftersom arbetsområdet i ditt hem där du ska bygga till eller renovera blir stökigt.

Det kommer att vara fullt med maskiner, verktyg, material och damm, något som inte uppskattas så mycket av resten av familjen.

Många är trötta när de kommer hem från sina jobb, något som kan leda till att du gör misstag som du kanske inte ens märker av. Att inte anlita duktiga snickare i Borlänge kanske verkar som ett sätt att spara in pengar på men du kommer snabbt att märka att det snabbt kommer upp i högre kostnader. Dessutom så kostar det en hel del av din tid och energi, något som du kanske hellre vill lägga på viktigare saker i ditt liv.

Låt oss på STH Bygg göra jobbet åt dig, våra snickare i Borlänge finns här för att se till att jobbet blir gjort snabbare och bättre än om du försöker göra det själv.

Olika typer av jobb våra snickare i Borlänge utför

Vi på STH Bygg är stolta över att kunna erbjuda många olika typer av byggrelaterade tjänster. Vi utför bland annat renoveringar av kök och badrum, reparationer och återställningar av hem efter olyckor, takläggning, golvslipning, mattläggning och till och med målning för att nämna några.

Vi erbjuder även totalentreprenad där vi tar ansvar för hela projektet, från koncept och ritningar till färdigt resultat. Naturligtvis så har du alltid kontroll över arbetet med våra snickare i Borlänge, vi ser helt enkelt till att följa dina önskemål och krav så bra som vi bara kan. Dessutom har vi och våra snickare i Borlänge ett nära samarbete med många olika typer av företag.

Dessa kan hjälpa oss att utföra jobb som kräver speciella kunskaper eller kompetenser, något du har stor nytta av speciellt vid en totalentreprenad. Du kan läsa mer om några av alla de tjänster vi erbjuder här på hemsidan eller genom att kontakta oss. Har du ett byggprojekt som du vill att våra snickare i Borlänge ska ta sig an så är det bara att höra av sig så kan vi komma fram till en plan tillsammans.

Snickare i Borlänge som arbetar med miljön i tankarna

Att arbeta på ett sätt som skadar eller påverkar miljön så lite som möjligt är viktigt för våra snickare i Borlänge. Vi har en djup kärlek för Dalarna och vill att dess landskap, traditioner och levande kultur ska hållas vid liv så länge som möjligt. Det innebär att våra snickare i Borlänge jobbar på ett sätt som ska försöka påverka miljön så lite som möjligt.

Genom att exempelvis välja miljövänliga produkter när det går, källsortera och se till att minimera spill och skräp kan vi se till att landskapet i Dalarna fortsätter att se lika vacker ut idag som i framtiden.

Vi är STH Bygg

Vi är ett företag med djupa rötter i Dalarna. Med Svärdsjö som utgångspunkt har vi arbetat i många olika områden. Våra snickare i Borlänge, Falun och andra städer har under många år framgångsrikt för vår verksamhet framåt. Letar du efter en snickare i Borlänge som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om exempelvis ett nytt fint hem så är vi det självklara valet. Det är något vi har jobbat hårt och länge för att kunna vara.

Ta det första steget till att förverkliga ditt drömhem genom att kontakta oss. Vi finns att nå på flera olika sätt, antingen genom att skicka iväg ett mejl, använda kontaktformuläret som finns här på hemsidan eller genom att ringa oss. Du hittar allt du behöver för att kunna nå oss här på hemsidan. Vi ser alltid fram emot att få höra från både blivande och nuvarande kunder.